'The Bold & The Beautiful' naar SBS6 of Talpa?

dinsdag 2 mei 2006

Het lijkt er sterk op dat RTL 4 binnenkort één van zijn populairste programma's verliest aan zijn concurrenten. SBS 6 maar ook Talpa zouden alles op alles zetten om het contract met de producent van 'The Bold & The Beautiful' binnen te halen.

De p

opulaire Amerikaanse soap loopt al sinds de start van RTL 4 op deze zender. Amper twee jaar eerder kwam de soap voor de eerste keer op het Amerikaanse scherm.

Het is niet bekend wanneer het nieuwe contract definitief ondertekend wordt. In Vlaanderen heeft zich al twee keer een gelijkaardig scenario afgespeeld rond de uitzendrechten van 'The Bold & The Beautiful'. De soap was eerst te volgen bij de openbare omroep maar verhuisde met veel tromgeroffel naar de commerciële zender VTM. Die kon hierdoor zijn vooravond flink verstevigen. Afgelopen voorjaar was VTM dan weer het slachtoffer. De nieuwe commerciële zender VIJFtv snoepte het contract af. Op één maand tijd verdubbelde VIJFtv zijn marktaandeel. Het nam bijna alle VTM-kijkers mee naar zijn nieuwe vooravond.

Bron: RTL Boulevard

Het laatste TV-nieuws in iedere dag in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief 'TV-Visie extra' via dit invulformulier. Een aanrader!

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers