'The Bold & The Beautiful' naar SBS6 of Talpa?

dinsdag 2 mei 2006

Het lijkt er sterk op dat RTL 4 binnenkort één van zijn populairste programma's verliest aan zijn concurrenten. SBS 6 maar ook Talpa zouden alles op alles zetten om het contract met de producent van 'The Bold & The Beautiful' binnen te halen.

De p

opulaire Amerikaanse soap loopt al sinds de start van RTL 4 op deze zender. Amper twee jaar eerder kwam de soap voor de eerste keer op het Amerikaanse scherm.

Het is niet bekend wanneer het nieuwe contract definitief ondertekend wordt. In Vlaanderen heeft zich al twee keer een gelijkaardig scenario afgespeeld rond de uitzendrechten van 'The Bold & The Beautiful'. De soap was eerst te volgen bij de openbare omroep maar verhuisde met veel tromgeroffel naar de commerciële zender VTM. Die kon hierdoor zijn vooravond flink verstevigen. Afgelopen voorjaar was VTM dan weer het slachtoffer. De nieuwe commerciële zender VIJFtv snoepte het contract af. Op één maand tijd verdubbelde VIJFtv zijn marktaandeel. Het nam bijna alle VTM-kijkers mee naar zijn nieuwe vooravond.

Bron: RTL Boulevard

Het laatste TV-nieuws in iedere dag in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief 'TV-Visie extra' via dit invulformulier. Een aanrader!

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers