'The World's Best' te zien bij SBS6

woensdag 24 april 2019

Vanaf donderdag 25 april presenteert SBS6 de nieuwe, mondiale talentenjacht 'The World's Best'. In deze show, gepresenteerd door Emmy Award-winnaar James Corden, strijden unieke acts van over de hele wereld om een ​​prijs van één miljoen dollar en de titel 'The World's Best'.

In de show komt alles voorbij, op het allerhoogste niveau: van muzikanten tot bizarre circusacts en spectaculaire vechtkunst. 'The World's Best' is wekelijks te zien vanaf donderdag 25 april om 20.30 uur.


De internationale acts moeten niet alleen indruk maken op de Amerikaanse juryleden Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill: ze moeten ook de Wall of the World overtuigen, met meer dan vijftig beroemde experts uit 38 landen. Deze deskundigen hebben verschillende achtergronden binnen de entertainmentwereld: van Bollywood tot ballet, van K-Pop tot comedy, van vechtsport tot magie en alles daartussenin. De experts geven feedback tijdens elke ronde van de competitie en helpen beslissen welke act uiteindelijk wint.

'The World's Best' is een format van het Amerikaanse CBS.

'The World's Best', vanaf donderdag 25 april wekelijks om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers