Thom Hoffman, Thomas Acda en Meral Polat toegevoegd aan cast 'KLEM' seizoen 3

maandag 30 september 2019

Thom Hoffman, Thomas Acda en Meral Polat zijn toegevoegd aan de cast van de BNNVARA dramaserie 'KLEM'. Hoofdrolspelers Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan keren uiteraard terug in het derde en tevens laatste seizoen, waarvoor de opnames begonnen zijn.

Het derde seizoen van 'KLEM' is in het najaar van 2020 te zien bij BNNVARA op NPO 1.


Nadat Hugo (Barry Atsma) zijn baan is kwijtgeraakt biedt de FIOD hem een deal aan die hij niet kan afwijzen. Hij besluit deze laatste strohalm te grijpen, met als gevolg dat zijn leven opnieuw gevaarlijk verstrengeld raakt met dat van ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty van Mook (Georgina Verbaan). Marius wil eindelijk een nieuw leven en neemt levensgevaarlijke risico's, waardoor de families opnieuw in elkaars armen gedreven worden.

Scenario: Frank Ketelaar | Personage en verhaallijnen: Frank Ketelaar & Robert Kievit | Regie: Frank Ketelaar, Albert Jan van Rees en Simone van Dusseldorp | Producent: BNNVARA

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers