Tien loopt langzaam leeg

woensdag 17 januari 2007

Talpa of Tien. Het maakt weinig verschil. De natte droom van John de Mol om het commerciŽle televisielandschap grondig door elkaar te schudden, blijft voorlopig uit. Meer nog, het gaat gestaag bergaf met de zender. En ook de schermgezichten zoeken andere uitdagingen op.

S


jimmy Bruijninckx tekende woensdag een contract bij SBS 6. Op Tien presenteerde ze samen met Evert Santegoeds het programma 'Entertainment Live'. Caroline Tensen, een van de leading ladies van Tien gaat naar de NCRV voor 'Babyboom' en Ivo Niehe ging eerder weer terug naar de TROS.

Volgens Santegoeds, te nemen met een korrel zout omdat hij het afvoeren van 'Entertainment Live' maar moeilijk verteert, wil ook Jack Spijkerman weg bij de zender van de Mol. Spijkerman ging bijna twee jaar terug met veel ruzie weg bij de VARA. Echter, het succes dat hij bij deze publieke omroep met zijn programma's haalde, kon hij bij Tien nooit evenaren.

Volgens insiders wordt het stilaan bang afwachten wat er met Tien gaat gebeuren. De nood zou ondertussen ťrg hoog zijn... Wordt ongetwijfeld vervolgd!

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers