Tien verschilt weinig van Talpa

zondag 3 december 2006

Op 16 december start Tien, de opvolger van Talpa, de commerciële zender van John de Mol. Tien zal bovendien ook de klok rond gaan uitzenden. Bij de voorstelling van het programmaschema valt vooral op dat er weinig nieuws te rapen valt. Er is maar één nieuw programma te zien.

'


Tijd voor tien' is een ochtendmagazine in de sfeer van het vroegere RTL4-programma 'Koffietijd'. De uitzending is gevuld met nieuws, aangevuld met wat optredens en een spel. Wie 'Tijd voor tien' gaat presenteren is nog niet gekend.

Voor de rest worden rondom de primetime vooral herhalingen van gekende Talpa-programma's geprogrammeerd. Zo is er ondermeer een 'Deal or no Deal'-marathon gepland.

Toch zijn er ook aan de  (erg belangrijke) avondprogrammering van Tien wat wijzigingen aangebracht. Opvallend nieuw gezicht op Talpa is radio-dj Rob Stenders die een late-night quiz zal presenteren. Viola Holt en Bonnie St. Claire gaan dan weer feestjes afschuimen in 'Het glas is halfvol', er worden moppen verteld in 'Komt een man bij de dokter' en 'There's no business like showbusiness' volgt een aantal would-be sterren die koorstachtig proberen het te maken in de showwereld. Op vrijdag is er een nieuw programma rond André Van Duin.

Caroline Tensen blijft van de partij op Tien. De zondagavond wordt zelfs Tensen-avond. Ze zal niet alleen 'Eén tegen 100' presenteren, maar ook bij 'Je leven in de steigers' neemt ze de touwtjes in handen.

Bron: BN/De Stem

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers