Tiende seizoen 'Flikken Maastricht' met 100e aflevering

donderdag 27 augustus 2015

De bijna driehonderdduizend volgers op social media en de miljoenen vaste kijkers kunnen zich weer op gaan maken voor een nieuwe reeks van 'Flikken Maastricht'.

AVROTROS brengt vanaf vrijdag 28 augustus het tiende seizoen van de populaire politieserie met de 100e aflevering op 2 oktober. Hoe gaan Wolfs en Eva verder nu Wolfs heeft besloten toch in Maastricht te blijven? Lukt het ze om de draad weer op te pakken? Gaan ze door als vanouds of is er toch iets veranderd? Hoe dan ook, het nieuwe seizoen brengt de rechercheurs wederom in situaties die hun relatie en samenwerking flink op de proef stellen.

Schietgrage geldtransportovervallers, kunstenaars die over lijken gaan, corrupte wethouders, misbruikte studenten, grote drugsdealers, moordende bejaarden en internationaal opererende juwelendieven. Het bestrijden van zware criminelen blijkt in dit seizoen ook persoonlijke gevolgen te hebben. Officier van Justitie Jens Bols wordt bedreigd en als dat uitmondt in een aanslag op zijn leven, wordt Eva aangesteld om hem te bewaken. Na een tweede aanslag op zijn leven, moeten ze onderduiken in een safe house.

Ook Fleur, de dochter van Wolfs die een straf uitzit in de gevangenis, is in gevaar als haar identiteit uitlekt. Als dochter van een politieman wordt ze fysiek bedreigd. Wolfs vreest voor haar leven en raakt meer en meer gefrustreerd als hij niet de hulp krijgt die hij nodig heeft om haar overgeplaatst te krijgen. Hij neemt uiteindelijk het heft in eigen handen met alle gevolgen van dien.

In deze nieuwe reeks worden gastrollen gespeeld door onder anderen Cees Geel, Marjolein Keuning, Derek de Lint, Celine Purcell, Tim Haars en Willem Voogd.

Rolverdeling:

- Floris Wolfs: Victor Reinier
- Eva van Dongen: Angela Schijf
- Marion Dreesen: Oda Spelbos
- Romeo Sanders: Sergio Romero IJssel
- Frieda Mechels: Ria Eimers

'Flikken Maastricht', vanaf vrijdag 28 augustus om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers