'Tijd voor MAX' gaat weer op toer

woensdag 5 juli 2017

Na het succes van vorig jaar begint het nieuwe seizoen van 'Tijd voor MAX' weer bij u in de buurt! Vanaf 4 september reizen Sybrand en Martine in 'Tijd voor MAX op Toer' een maand kriskras door het land.

In vier weken doen ze vier locaties aan: Scheveningen, Den Bosch, Blokzijl en Middelburg.


MAX-directeur Jan Slagter: 'Na het succes van vorig jaar zijn we er volgens mij weer in geslaagd om vier prachtige locaties in het land te vinden. Het rondreizen met 'Tijd voor MAX op Toer' past goed bij MAX, omdat we graag onze kijkers en achterban opzoeken, óók buiten de Randstad.'

In de eerste week, van 4 tot en met 8 september, heeft de tafel van 'Tijd voor MAX' zeezicht! Sybrand en Martine nodigen diverse gasten uit op de Boulevard van Scheveningen voor gesprekken en optredens in een nazomerse sfeer.

Vervolgens zet de Tijd voor MAX-karavaan haar kamp op in Den Bosch, om van 11 tot en met 15 september in de tuin bij de Sint-Janskathedraal samen met hun gasten te proeven van de echte Brabantse gezelligheid.

Na een week in het westen en zuiden, reist 'Tijd voor MAX' richting het noorden. Het water- en natuurrijke Blokzijl is de locatie van 18 tot en met 22 september. Sybrand en Martine ontvangen hier hun gasten aan de kade bij de sluis in het centrum van Blokzijl.

De toermaand wordt afgesloten in Zeeland. 'Tijd voor MAX' strijkt van 25 tot en 29 september neer op de Markt in Middelburg, pal voor het iconische stadhuis.

Kom gezellig langs!
Wil je 'Tijd voor MAX op Toer' van dichtbij meemaken? Dat kan! Voor alle vier de toerweken zijn er publieksplaatsen beschikbaar. Aanmelden kan op http://www.maxvandaag.nl/tijd-voor-max.

'Tijd voor MAX op Toer', vanaf 4 september iedere werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hŁgelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers