'Tijd voor MAX op toer' vanaf 9 september vanuit Delft

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: © Omroep MAX 2018

'Tijd voor MAX' gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand het land in! Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land.

In de tweede week, vanaf 9 september, strijkt de 'Tijd voor MAX'-karavaan neer in het Zuid-Hollandse Delft.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekendste steden, maar  juist de unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard!

In de eerste toerweek schuift onder anderen conservator Paul Rem van Paleis Het Loo aan. Hij komt vertellen over de geschiedenis van de Nieuwe Kerk in Delft. Ook actrice Annick Boer is te gast; zij staat al 25 jaar op het toneel en heeft nu een soloprogramma geschreven, Dat is goed gelukt!, waarin zij als cabaretière te zien is.

Ook te gast is zanger Kees Haak, geboren in Delft en zoon van de eveneens in Delft geboren zanger Nico Haak, die in de jaren 70 populair was. Aanstaande 16 oktober zou Nico 80 jaar geworden zijn. Zoon Kees treedt op samen met het Delfts Dansorkest.

Andere gasten in Delft zijn: Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, acteur Jelle de Jong die binnenkort te zien zal zijn in Soldaat van Oranje – De Musical, waar hij de rol speelt van de preses van de Leidse studentenvereniging Minerva, en zangeres Belle Perez & Band om hun nieuwe single te vertolken.

Vanaf 2 september, in de eerste week, komt 'Tîjd voor MAX' vanuit Zwolle. Delft is de tweede stad van 'Tijd voor MAX-toer'.

'Tijd voor MAX op toer'
Vanaf 2 september: Zwolle
Vanaf 9 september: Delft
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers