'Tijd voor Max' start nieuw seizoen op locatie

donderdag 4 augustus 2016

Het vakantiegevoel blijft nog even bij MAX, want 'Tijd voor MAX' begint zijn nieuwe seizoen bij u in de buurt! Sybrand en Martine reizen een maand, kriskras door het land in 'Tijd voor MAX op toer'. In september zendt het MAX-actualiteitenprogramma iedere week uit vanaf een bijzondere locatie in het land.

In de eerste week, van 5 tot en met 9 september staat de tafel van Tijd voor MAX op het strand van Noordwijk. De badplaats viert dit jaar niet alleen zijn 150-jarig jubileum, maar deze week starten ook de Wereldkampioenschappen Lifesaving. Van 12 tot en met 16 september strijkt 'Tijd voor MAX' neer in de tuinen van Paleis Het Loo. September is traditioneel de ‘Tuinmaand’ van het paleis en dus is er genoeg te zien én te doen tijdens de uitzendingen in de vorstelijke tuin.

Van West naar Oost naar Noord, want van 19 tot en met 23 september arriveert de Tijd voor MAX-karavaan op vakantiepark de Kuilart in Koudum, Friesland. Tussen de caravans en de skûtsjes komt het MAX-programma in Friese sferen. In de laatste week dalen Sybrand en Martine af naar het beroemdste plein van het zonnige zuiden, want van 26 t/m 30 september staat Tijd voor MAX op het Vrijthof in Maastricht.

Elke werkdag vanaf 17.10 uur nemen actuele en regionale gasten plaats aan de tafel van Martine en Sybrand en treden diverse artiesten op. Waar dan ook in het land, ook dit seizoen zult u vertrouwde gezichten terugzien, zoals huisarts Ted van Essen, paleizendeskundige Paul Rem, dierenarts Jenny Buijtels, boswachter André Donker, culinair journalist Janny van der Heijden en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

'Tijd voor MAX op toer', vanaf 5 september om 17.10 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers