'TMF Game Awards' dit weekend in Amsterdam

vrijdag 16 oktober 2009

'De TMF Game Awards', dé publieksprijs in Nederland voor de beste games en consoles, worden dit weekend uitgereikt tijdens het Firstlook event op het Westergasterrein in Amsterdam. 'De TMF Game Awards' zijn voor de industrie de ultieme beloning en trekken elk jaar weer tienduizenden stemmers.

Het Westergasterrein in Amsterdam staat komend weekend twee dagen lang in het teken van de grootste games-extravangaza die Nederland ooit gekend heeft: Firstlook 2009. Het event belooft een waar gamefestival te worden met meerdere hallen, overdekte buitenlocaties en toont de nieuwe games die de komende winter uit zullen komen, waaronder een aantal Europese primeurs.


De categorieën
De genomineerden voor de TMF Game Awards zijn geselecteerd door een professionele jury. Maar het publiek bepaalt uiteindelijk welke games en platformen een TMF Game Award zullen winnen! Het jaar 2009 was een van de beste gamejaren ooit en dus wordt er een spannende strijd verwacht. De verschillende categorieën op een rijtje:

  • Beste Playstation 3 game
  • Beste PC game
  • Beste XBOX 360 game
  • Beste Wii game
  • Beste DS game
  • Beste PSP game
  • Beste gamingplatform

Firstlook 2009 is dit jaar toegankelijk voor iedereen van veertien jaar en ouder. Houd er echter wel rekening mee dat standhouders sommige games alleen aan bezoekers van 16 of 18 jaar en ouder zullen tonen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers