TMF Nederland wordt (tijdelijk) TMF Awards Kanaal

dinsdag 17 mei 2011

Op maandag 23 mei wordt één van de digitale TMF kanalen, TMF NL, omgedoopt tot TMF Awards kanaal. Het kanaal krijgt een speciale TMF Awards programmering waarbij clips van genomineerde artiesten worden afgewisseld met concerten van de afgelopen TMF Awards Festivals en gehele award shows van de afgelopen 14 jaar.

Op zondag 12 juni aanstaande worden in Amsterdam voor de 15e keer de TMF Awards uitgereikt tijdens het TMF Awards Festival. Ter ere van deze 15e editie staat vanaf 23 mei TMF NL, één van de digitale kanalen van TMF, in het teken van de TMF Awards. Iedere dag, tot en met eind juni, worden er tussen 09.00 en 21.00 uur speciale programma’s uitgezonden waarin aandacht wordt besteed aan de rijke historie van de TMF Awards en het komende TMF Awards Festival.


Zo zijn er dagelijks van 23 mei tot en met 12 juni tussen 9.00 uur en 10.00 uur clips te zien van genomineerden voor de TMF Awards 2011. Vanaf 13 juni begint de TMF Awards programmering om 10.00 uur en eindigt deze om 20.00 uur. Iedere dag worden er concerten uitgezonden van artiesten die de afgelopen jaren op het TMF Awards Festival hebben opgetreden, zoals Flinke Namen, Black Eyed Peas, Alain Clark, Kane, van Velzen, Nick & Simon, Direct en N.E.R.D. Op zaterdag en zondag worden er om 12.00 uur gehele shows uitgezonden. De compilatie van het TMF Awards Festival 2011 wordt op zondag 19 juni om 12.00 uur op TMF NL uitgezonden.

Tevens wordt vanaf zondag 29 mei 14.00 uur de TMF Superchart ook uitgezonden op TMF NL. TMF NL staat tot eind juni in het teken van de TMF Awards.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers