TMF voorlopig nog uitsluitend online te zien

donderdag 31 maart 2011

Vanaf maandag 4 april is TMF weer 24 uur per dag beschikbaar, weliswaar online. Op dit moment wordt er gewacht met het introduceren van een interactief digitaal TMF tv-kanaal totdat de gesprekken met de verschillende tv-operators zijn afgerond. In de tussenliggende periode kunnen kijkers online 24 uur per dag genieten van een nieuwe programmering met heel veel muziek.

Naast online kunnen kijkers ook 24 uur per dag kijken naar TMF op het al bestaande digitale tv-kanaal TMF NL. Het kanaal waar het Nederlands product voorop staat.


'De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt aan het vormgeven en invullen van TMF als een interactieve tv zender in een digitale omgeving. We zijn nu nog volop in gesprek met onze partners en wachten daarom met deze introductie. In de tussenliggende periode is TMF voor iedereen online te bekijken. Het organiseren van het TMF Awards Festival op 12 juni in Amsterdam geeft de relevantie van TMF en het geloof in een goede toekomst van TMF duidelijk weer', aldus Niels Baas General Manager MTV Networks.

De 24-uurs programmering staat bol van muziekprogramma's, waaronder de populaire 'TMF Superchart' gepresenteerd door Amir Charles en het interactieve programma van Veronica van Hoogdalem, 'Veronica's Dag Top 5'.

TMF, vanaf 4 april 24 uur via http://www.tmf.nl en via het digitale Nederlands product tv-kanaal TMF NL. Zie voor meer informatie over beschikbaarheid van TMF op http://www.tmf.nl.


Lees ook:
'TMF stopt en zet personeel op straat'
Comedy Central en Nickelodeon in de plaats van TMF

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers