Toppers-realityserie gaat niet door

dinsdag 28 oktober 2008

Volgend jaar zal Nederland op het 'Eurovisiesongfestival' in Moskou vertegenwoordigd worden door Gordon, René Froger en Gerard Joling alias de Toppers. Naar aanleiding hiervan kwam de TROS met de idee om een realityreeks uit te zenden rond het drietal. Maar dit gaat niet door.

D


e TROS plande de serie rond de drie spraakmakende zangers bij aanvang van het nieuwe jaar uit te zenden. Het is SBS6, de werkgever van Gerard Joling, die het feest niet door laat gaan. Een woordvoerder van de zender vertelde maandag in het programma 'Shownieuws' dat zanger Joling geen toestemming krijgt van SBS6 om aan de serie mee te doen. Hij vertelde eveneens dat Joling de bezwaren van zijn werkgever begrijpt en zich daarbij neerlegt.  

Wat de TROS nu zal ondernemen om de voorbereidingen van de Toppers op het 'Songfestival' onder de aandacht te brengen is nog niet bekend.

Bron: Telegraaf

DOSSIER: Toppers: de woelige weg naar het 'Eurovisiesongfestival'

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers