Tussenstand derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019

woensdag 22 mei 2019

In de derde kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2019 bepaalt de kijker welke tv-programma's er in de maanden februari, maart en april het best waren. Dit is de tussenstand.

Maar met nog één week om te stemmen op www.televizier.nl/ring, kan alles nog veranderen. Dit is dus het moment om de kijkers, fans en online volgers op te roepen om te gaan stemmen!


Echte mensen
In de voorlopige top 10 valt op dat programma’s waarin gewone mensen centraal staan goed scoren. We zien bijvoorbeeld dat 'Chantal Komt Werken', 'Ellie op Patrouille', 'Urk!' en 'Topdokters' genoeg stemmen haalden om in de tussenstand te belanden. Maar ook de nieuwe NPO-dramaserie 'Oogappels' is niet onopgemerkt gebleven bij de kijker. De tussenstand in alfabetische volgorde:

Chantal komt werken (RTL4)
De luizenmoeder (AVROTROS)
Dream school (NTR)
Ellie op patrouille (AVROTROS)
Even tot hier (BNNVARA)
Jinek (KRO-NCRV)
Oogappels (BNNVARA)
Project Rembrandt (NTR)
Topdokters (RTL4)
Urk! (SBS6)

Net als na de eerste twee stemrondes, gaan er ook na afloop van de derde stemronde slechts vijf programma’s door naar de uiteindelijke Nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Welke vijf dat zijn, is duidelijk als de online stembus is gesloten. Stemmen kan nog tot 29 mei 10:00 uur ’s ochtends via www.televizier.nl/ring.

Persbericht Televizier-Ring
http://www.televizier.nl/ring

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers