Tussenstand Televizier-Ster: Online-videoserie

maandag 8 juli 2019

Welke makers van online-videoseries maken de grootste kans op een plek in de nominatieronde? Met nog maar heel even te gaan, maakt Televizier de tussenstand bekend in de verkiezing Televizier-Ster: Online-videoserie.

Om het spannend te houden, vertellen we niet hoeveel stemmen iedere videoserie afzonderlijk heeft gekregen. Wat we wel kwijt kunnen, is dat er tot nu toe ongelooflijk veel gestemd is. En dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk.


De voorlopige top 20 op alfabetische volgorde:

#BOOS (#BOOS)
Bo’s life advice (Bokado)
Bram in de buurt (SLAM! - Series)
Daily driver (JayJay Boske DAY1)
De auto van (JayJay Boske DAY1)
DONderdag (GameMeneer)
Dumpert filmt je werkplek (Dumpert)
DumpertReeten (Dumpert)
Gekkenwerk (Kalvijn)
Jachtseizoen (StukTV)
Kelderklasse 15 (NPO 3)
Monica’s podcast (Monica Geuze)
Nienke weet niet alles (Nienke Plas)
Potje rijden (Stefan de Vries)
RUMAG Roulette (RUMAGTV)
Satisfying Saturday/SATSAT (Jeremy Frieser)
Shitty diary (Nienke Plas)
Spaze zoekt spaze (Spaze)
Vlogs (Co with the flow)
Vlogs (Monica Geuze)

Deadline: 10 juli 10.00 uur
Voor de online-videoseries die niet in de top 20 staan, is er nog niets verloren. Het is een cliché, maar alles is nog mogelijk. Enige haast is wel geboden, de verkiezing loopt nog tot woensdag 10 juli, 10.00 uur. Stemmen kan via www.televizier.nl/ring.

Televizier-Ster: Online-videoserie
De Televizier-Ster: Online-videoserie is de nieuwe publieksprijs van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Wie maakt de leukste, mooiste en beste programma’s op internet? YouTube-grootheid Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, is ambassadeur van deze nieuwe award.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers