Tussenstand tweede kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019

woensdag 20 februari 2019

Nederland kiest op dit moment de beste, grappigste, spannendste, origineelste en meest ontroerende televisieprogramma's van het kwartaal. De tussenstand is bekend, maar alles kan nog gebeuren.

De top tien is een mooie combinatie van tijdloze juweeltjes als 'Heel Holland Bakt' en spannende nieuwkomers zoals de serie 'Judas'. De terugkeer van 'Jensen' blijkt populair, net zoals de kijkcijferhit 'De Slimste Mens'. Vooral realitytelevisie scoort goed in deze tweede kwalificatieronde.


De tussenstand op alfabetische volgorde:

André Hazes: Ik haal alles uit het leven (SBS 6)
De slimste mens (KRO-NCRV)
Frans Bauer in China (AVROTROS)
Heel Holland bakt (Omroep MAX)
Hello Goodbye (KRO-NCRV)
Het Rotterdam project (RTL 4)
Jensen (RTL 5)
Jinek (KRO-NCRV)
Judas (RTL 4)
Paleis voor een prikkie (SBS 6)

Welke vijf programma’s verlaten straks als winnaar het strijdtoneel? Dat bepaalt de Nederlandse televisiekijker. De komende zeven dagen is er nog tijd om te promoten en fans op te roepen. Iedereen met een favoriet kan stemmen via www.televizier.nl/ring, tot 27 februari om 10.00 uur.

De Gouden Televizier-Ring
In totaal kiest het publiek twintig programma’s in vier voorrondes. Daarna geeft de redactie van Televizier vijf wildcards weg, zodat er 25 kanshebbers strijden om die felbegeerde Ring. Programma’s die nu niet genoeg stemmen krijgen, maken geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring 2019.

Het lot van de programma’s ligt in de handen van de tv-kijker. Elke stem is van cruciaal belang. Wat kiest het publiek?

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers