Tuvalu Media verhuist naar Amsterdam

maandag 28 maart 2011

De Hilversumse TV-producent Tuvalu Media (o.a. 'Ali B op Volle Toeren', 'The Sing Off' en 'DNA Onbekend') gaat in 2012 verhuizen naar het Mediahaven Gebouw in Amsterdam. Vandaag heeft zij hiervoor het huurcontract getekend.

Eind 2011 zal worden gestart met de bouw van dit nieuwe studio- en kantorencomplex in de Houthavens in Amsterdam. Het multifunctionele gebouw bestaat uit twee televisiestudio's met kantoorruimte en opvallend atrium dat uitkijkt over het IJ.

Directeur Roel Kooi van Tuvalu: 'Het Mediahaven Gebouw staat op een geweldig inspirerende locatie. Dat gecombineerd met de inpandige studio's, midden in het voor media steeds belangrijker wordende Amsterdam, heeft voor ons bedrijf de doorslag gegeven. De nieuwe locatie biedt meer flexibiliteit en sluit het beter aan bij het groeiscenario van Tuvalu.'

Tuvalu Media bedenkt en produceert televisie programma's voor de publieke en commerciële omroepen. Daarnaast ontwikkelt Tuvalu mediaconcepten voor bedrijven, overheid en non-profit organisaties. Tuvalu Media is nu nog gevestigd op het Mediapark in Hilversum. Sinds 2008 heeft Sony Pictures Television International een belang in het bedrijf.

Het bedrijf Impact Vastgoedrealisme is de projectontwikkelaar van het project Mediahaven. Zij is gedelegeerd ontwikkelaar voor Mediahaven vastgoed BV en als een spin in het web verantwoordelijk voor het ontwerp, vergunningen tot en met de realisering.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers