Twaalf jonge alleenstaande ouders op zoek naar nieuw liefdesgeluk in 'All Inclusive'

dinsdag 6 september 2016

Twaalf jonge alleenstaande ouders pakken hun koffers en reizen, in het nieuwe AVROTROS-programma 'All Inclusive', af naar de zon. De mannen en vrouwen hebben elkaar nog nooit ontmoet maar hebben één ding gemeen; ze staan open voor een nieuwe liefde.

In Turkije, ver weg van huis, krijgen ze de kans om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er wellicht meer is. Dat hun tienerkinderen meereizen en hun mening niet onder stoelen of banken steken, maakt het er misschien niet makkelijker op. Juist zij weten als geen ander wat past bij hun vader of moeder.


Eenoudergezinnen zijn een steeds vaker voorkomend fenomeen in Nederland. 1 op de 4 huwelijken eindigt in een echtscheiding. Met het nog steeds toenemende aantal echtscheidingen blijft het iets wat steeds meer speelt in onze maatschappij. Met als gevolg: veel alleenstaande ouders. Inmiddels al meer dan een half miljoen in Nederland! Als alleenstaande ouder word je in het dagelijkse leven vaak hard geconfronteerd met het gevoel er alleen voor te staan. In de vakantie is dat gevoel vaak nog sterker: je ziet alleen maar gezinnen, en als je kinderen op bed liggen aan het einde van de dag, zit jij alleen in je hotelkamer.

De ouders in 'All Inclusive' zijn gelijkgestemden die voor dezelfde keuzes staan en soms ook dezelfde lastige, maar oh zo herkenbare momenten beleven met opgroeiende pubers. De ouders leren elkaar, soms met en soms zonder hun kinderen, op de verschillende activiteiten kennen. Zo gaan ze bijvoorbeeld surfen, quad rijden, snorkelen en een avondje uit. Ook ondernemen de ouders één op één activiteiten met elkaar, zoals een bezoekje aan de hamam en een kookcursus. Onder het toeziend oog van hun kinderen ontdekken zij of deze vakantie niet alleen zon, zee en gezelligheid oplevert maar wellicht ook een nieuwe liefde.

'All Inclusive', vanaf woensdag 7 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers