Twee keer per week nieuwe afleveringen van 'House Rules NL' bij Net5

zondag 27 augustus 2017

Het derde seizoen van het succesvolle Nederlandse realityprogramma 'House Rules NL' wordt dit najaar twee keer per week prime time uitgezonden bij Net5.

Vanaf 26 september elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur. In de nieuwe reeks verbouwen wederom vijf koppels elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde 'huisregels'. De stellen zijn onbekenden van elkaar en Daphne Bunskoek volgt hen in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.


In 'House Rules NL' verbouwen vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun huis. De enige invloed die de huiseigenaren kunnen uitoefenen, is middels 'huisregels' die ze achterlaten. Dit zijn do's en don'ts, zoals bepaalde materialen of stijlen, die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons (Styliste & Creative Director) en Osiris Hertman (Architect & Designer).

Na het succes van seizoen 1 (8% marktaandeel in de doelgroep 20-54 jaar) en seizoen 2 (9,6%) komt Net5 binnenkort dus terug met een gloednieuw seizoen van 'House Rules NL'. Dit keer met twee uitzenddagen per week; net zoals in Australië waar 'House Rules' ook op meerdere dagen succesvol prime time wordt uitgezonden. 'House Rules' wordt geproduceerd door Skyhigh TV. De distributeur van het format is Red Arrow International.

De vijf koppels:

- Team Rood: Lisanne (27) & Nigel (25) uit Haarlem
- Team Groen: Astrid (52) & Henk (53) uit Arnhem
- Team Geel: Charisa (31) & Jamie (27) uit Amsterdam
- Team Blauw: Larissa (26) & Zekai (34) uit Haarlem
- Team Paars: Dinie (41) & Paulien (34) uit Dieren

'House Rules NL', vanaf 26 september elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij Net5.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers