'Typisch Thuis': speciale serie afleveringen van 'Typisch'-reeks bij de EO

zondag 22 maart 2020

Volgende week komt het tv-programma 'Typisch' met een serie speciale afleveringen. In 'Typisch Thuis' doen oude bekenden uit eerdere ''Typisch'-series zelf verslag van hun bestaan.

Op deze manier geeft 'Typisch Thuis' een unieke inkijk in het dagelijks leven, dat zich voor veel mensen nu noodgedwongen thuis afspeelt. Ook de kijkers thuis kunnen meedoen aan dit programma.


Nu de makers van 'Typisch' even niet met hun camera’s op pad kunnen, komen de geportretteerden uit voorgaande 'Typisch'-series zelf in actie. Met hun telefoons filmen zij hoe ze in deze bijzondere tijden er thuis toch het beste van proberen te maken.

Oude bekenden
Bekende personen uit eerdere 'Typisch'-reeksen zullen in deze speciale serie opnieuw hun opwachting maken. Wat kan de Bredase DJ Janoesj ('Typisch Tuinzigt') doen om zijn luisteraars wat op te beuren? Doet Lammert ('Typisch Veluwe') nog altijd zijn dagelijkse fietsronde over de Veluwe samen met zijn trouwste vriend papegaai Luna? Kan de Zeeuwse kroegbaas Peter Ummethum ('Typisch Land van Hulst') nog iets doen voor zijn ‘dakloze’ stamgasten? En hebben agenten Peter en Bas ('Typisch Tubbergen') nog wel wat te doen op hun dagelijkse patrouille door het stille Twentse land?

Typisch Thuis Tiplijn: 06 48 43 00 68
Ook de kijkers thuis kunnen meedoen aan dit programma. Via de speciaal geopende Typisch Thuis Tiplijn kan iedere Nederlander een zelfgemaakt filmpje opsturen met daarop zijn gouden tip om deze ingewikkelde periode door te komen. Met de telefoon gemaakte filmpjes kunnen via WhatsApp worden opgestuurd naar 06 48 43 00 68.

De omroepen EO en BNNVARA geven afwisselend invulling aan de 'Typisch'-serie.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers