Vaders en zonen herstellen contact in nieuw NCRV-programma op Nederland 3

dinsdag 7 juni 2011

Vanaf december is bij de NCRV op Nederland 3 acht weken lang het nieuwe programma 'Ik Wil Mijn Vader Terug' te zien. In dit programma herstellen vaders en zonen die elkaar uit het oog zijn verloren het contact met elkaar. De NCRV is nog op zoek naar kandidaten. En op de drie huwelijken in Nederland strandt. Hoe gescheiden ouders hun best ook doen om het contact met hun kinderen goed te houden, vaak lukt dat niet. Soms betekent dat zelfs dat kinderen het contact verliezen met n van de ouders meestal met de vader.

'Ik Wil Mijn Vader Terug' volgt jongens die hun vader zijn kwijtgeraakt. Juist in deze bepalende fase van hun leven wordt de behoefte aan een vaderfiguur steeds groter. In 'Ik Wil Mijn Vader Terug' krijgen vaders en zonen, na jaren geen contact te hebben gehad, de kans een nieuwe start te maken. In elke aflevering staat één vader en zoon centraal. Elk duo zet onder begeleiding van een coach de eerste stap – een heftige ervaring. In de weken die volgen leren vader en zoon elkaar steeds beter kennen, bijvoorbeeld tijdens een uitdagende activiteit waarin ze moeten samenwerken en elkaar moeten leren vertrouwen en tijdens een logeerpartij.


Oproep
De NCRV is nog op zoek naar vaders en zonen die aan het programma willen meedoen. Ben jij een jongen tussen de 14 en 20 jaar die zijn vader al een tijd niet meer heeft gezien en zou je graag weer contact willen? Of ben je een vader die dolgraag zijn zoon weer zou willen zien? In Ik wil mijn vader terug krijg je de kans om onder professionele begeleiding een nieuwe start te maken. Dus ben je zo’n vader of zoon? Mail dan naar ikwilmijnvaderterug@ncrv.nl.

'Ik Wil Mijn Vader Terug', in december 2011 bij de NCRV op Nederland 3.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers