Valerio zoekt vrouwelijke superstar-dj bij BNN

zaterdag 4 augustus 2012

Ze reizen de hele wereld over, brengen clubs en festivals in extase en worden door iedereen op handen gedragen. Maar waarom zijn top-dj's altijd mannen? Het BNN-programma 'Beauty and the Beat' brengt daar verandering in. Valerio Zeno zoekt vrouwen die de skills, de looks en de drive hebben om het te gaan maken als superstar-dj.

Na een voorronde in Nederland reist hij met acht beauty’s naar het absolute mekka van de house: Miami. Daar gaan de grootste dj’s en producers van de wereld met ze aan de slag om hun draaikwaliteiten te verbeteren en echte wereld-dj's te creëren. De winnares wordt direct gelanceerd in de internationale wereld van de housemuziek. Chicks met muzikaal talent, met of zonder dj-ervaring, kunnen zich opgeven via http://beautyandthebeat.bnn.nl.


In 'Beauty and the Beat' bepaalt een vakkundige jury van mensen uit de house scene samen met het publiek in de clubs welke dj’s er wekelijks afvallen. Ze letten daarbij op alles dat een dj in huis moet hebben: mixing skills, contact met de dansvloer en uitstraling.

Valerio: 'Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik niet kan wachten om met acht dames naar Miami te gaan, de vetste feesten te bezoeken en ook nog eens met dj's en producers van de bovenste plank te hangen. Daarnaast is het heel interessant om te horen wat voor tips zij hebben. Er lopen genoeg goeie dj’s rond, maar als het ontbreekt aan een marketingplan zul je uiteindelijk niet eens een boeking buiten je dorp hebben.'

Valerio Zeno startte zijn DJ-carrière in 2007. Sindsdien heeft hij de nodige uren achter de knoppen gestaan om het draaien helemaal in de vingers te krijgen. Hij kreeg daarbij de support van ondermeer Melly Mel en Jaziah. Geen celeb-dj dus die alleen maar op play drukt op duurbetaalde feestjes. Met zijn eclectische stijl van 80’s, hip-hop en house draait hij onder de naam Phalerieau regelmatig in de Jimmy Woo, Paradiso en op feesten van GirlsLoveDJs door het hele land. Deze zomer draait hij op diverse festivals waaronder Mysteryland.

Heb jij de sound, de looks en de guts om als vrouwelijk dj-talent gelanceerd te worden? Meld je dan aan via http://beautyandthebeat.bnn.nl!

'Beauty and the Beat', vanaf 4 februari 2013 bij BNN op 3.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
BNN

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers