Vanaf maandag bij MAX: 'BINNENVAART'

zondag 20 oktober 2019

Vanaf maandag 21 oktober om 16.00 uur is Denkend aan Holland: 'BINNENVAART' te zien bij MAX op MAX Vandaag en NPO Start.

In de negendelige web-only vaart Elles de Bruin mee op drie binnenvaartschepen in Nederland, België en Duitsland.


In 'BINNENVAART' gaat presentator Elles de Bruin mee met drie binnenvaartschepen op verschillende routes in Nederland, België en Duitsland. Met het schip de Sica vaart Elles van Den Haag naar Amsterdam. Met de Sjouwer van Germersheim naar Antwerpen en met de Martinique van Rotterdam naar Hengelo. De webserie 'BINNENVAART' geeft een beeld van de binnenvaart als beroep, de prachtige natuur en de gasten en bewoners aan boord.

In de serie, die het best te omschrijven is als een mix van reality- en slow-tv, veel prachtige droneshots van een waterrijk landschap. De kijker krijgt toegang tot de wereld van de beroepsvaart. De schippers, gezinnen en andere meevarenden vertellen hun verhaal en laten zien hoe het is om letterlijk altijd onderweg te zijn.

'Denkend aan Holland: BINNENVAART'
Presentatie: Elles de Bruin
Elke maandag vanaf 16.00 uur op NPO Start en MAX Vandaag

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers