Veel aanmeldingen voor naakte datingshow RTL 5

vrijdag 1 november 2013

Producent Eyeworks is blij verrast met het grote aantal aanmeldingen dat het reeds binnenkreeg voor haar nieuwe RTL-datingshow 'Adam zoekt Eva'. Al 187 kandidaten hebben zich gemeld.

Volgend jaar komt RTL 5 met de nieuwe datingshow 'Adam zoekt Eva'. Daarin zullen naakte singles elkaar ontmoeten op een onbewoond eiland. Er is geen presentator bij en het is de bedoeling dat ze een aantal dagen samen zien te overleven.


Zoals dat hoort bij datingshows worden de kandidaten zorgvuldig uitgezocht. Producent Eyeworks wil namelijk ook echt liefdeskoppels vormen. En dus is 187 aanmeldingen nog lang niet genoeg. 'We zijn net met de casting begonnen. Het moet dus ook nog blijken hoeveel mensen écht serieus zijn', zegt Sander Emmering van Eyeworks. Geïnteresseerden kunnen zich nog melden via de website van RTL.

Op 'Adam zoekt Eva' kwam, sinds de aankondiging, veel kritiek. Eyeworks-oprichter Reinout Oerlemans mengde zich zelf in de discussie toen het programma 'ranzig' werd genoemd. Dat ontkende hij ten stelligste. 'Het gaat er niet om dat je de hele tijd naar een piemel zit te kijken', zei hij in het AD.

Sander Emmering van Eyeworks bevestigt verder nog dat er momenteel gesprekken tussen het productiebedrijf en RTL aan de gang zijn over 'het naaktgehalte' van 'Adam zoekt Eva'. 'We vragen straks iedereen of ze hun edele delen 'geblurred' willen hebben of niet. We buigen ons nog wel over de vraag of we überhaupt mensen poedelnaakt willen laten zien', zo zegt hij nog.

De opnames van 'Adam Zoekt Eva' zullen ten laatste in het voorjaar van 2014 plaatsvinden.

Bron: ad.nl


Lees ook:
Singles ontmoeten elkaar naakt in nieuwe RTL 5-datingshow 'ADAM zkt. EVA'
Kerstsfeer compleet met 'Kerstfeest op de Dam'

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers