Veel nieuwe programma's bij SBS6 deze zomer - VIDEO

donderdag 27 juni 2019
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2019

Deze zomer biedt SBS6 veel nieuwe programma's, waaronder 'Trouwen in het Buitenland', 'Secret Life of the Zoo' en 'Klinkt Smakelijk', maar ook nieuwe afleveringen van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' en 'Een Goede Buurt'.

De dagelijkse ankers 'Shownieuws' en 'Hart van Nederland' zijn daarnaast doorlopend te zien, uiteraard in zomerse sferen. Weer of geen weer; verrassend veel nieuw op 6 deze zomer!

Over de zomerprogrammering van SBS6 zegt René Oosterman, Zendermanager van SBS6: 'We hebben een uitgebreid aanbod van nieuwe en populaire titels waarmee we hopen aan te sluiten bij het zomergevoel in ieder gezin.'

Nieuw bij SBS6 zijn:

- 'Thank You For The Music': Een muzikale spelshow waarin drie teams BN’ers het tegen elkaar opnemen, onder leiding van Kim-Lian van der Meij. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain - Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol - en een wekelijks wisselende BN’er. Vanaf 8 juni, iedere zaterdag, 20.30 uur.
- 'Zoek de Fouten': Dit interactieve sketchprogramma is een uitdaging voor de kijker! Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? Vanaf 8 juni, iedere zaterdag, 22.00 uur.
- 'De Noodcentrale': Het kloppend hart van de noodnummers 0900-8844 en 112 wordt op een fascinerende manier in beeld gebracht. Kijkers volgen de centralisten van de politie in de meldkamer waar hulpvragen binnenkomen over de meest uiteenlopende zaken. Vanaf woensdag 12 juni, iedere woensdag, 21.30 uur
- 'Klinkt Smakelijk': Een nieuw dagelijks kookprogramma, waarin gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar strijden: zij krijgen de kans om hun specialiteit te delen met een professionele jury. Deze bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en een wekelijks wisselende BN’er die als fijnproever bekend staat, waaronder Gordon in de eerste aflevering. Start 1 juli, dagelijks, 18.00 uur.  
- 'Secret Life of the Zoo': In deze documentairereeks krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Met de stem van Harry Piekema (acteur in o.a. de Albert Heijnreclames) als voice-over is Secret Life of the Zoo een televisieserie voor jong en oud. Start 2 juli, iedere dinsdag, 20.30 uur.
- 'Beat The Box': Dit oer-Hollandse spelletjesprogramma geeft een sympathiek kijkje in de woonkamers van spelletjesfanaten. In Beat The Box gaan de teams aan hun huiskamertafels fanatiek aan de slag met opdrachten uit een goed gevulde spellendoos. Start 8 juli, iedere maandag, 21.30 uur.
- 'Trouwen in het Buitenland': Vijf verliefde koppels laten zich volgen in de weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland tegenwoordig niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk helemaal zelf. Start 15 juli, iedere maandag, 20.30 uur.
- 'Operatie Beveiliging': Het programma volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland. Start 18 juli, iedere donderdag, 20.30 uur.


Verder zijn er nieuwe afleveringen te zien van 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' en 'Een Goede Buurt'. Ook 'Shownieuws' en 'Hart van Nederland' blijven deze hele zomer te zien. De populairste programma's van het afgelopen seizoen worden herhaald bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers