Veiligheid staat voorop in 'Operatie Beveiliging' bij SBS6

woensdag 17 juli 2019

'Operatie Beveiliging' volgt verschillende beveiligers tijdens hun werk en geeft een unieke en exclusieve kijk achter de schermen bij verschillende grote en kleine evenementen in Nederland.

Hoe beveilig je een festival als Lowlands waar ruim 60.000 mensen op afkomen en hoe voorkom je escalatie wanneer een te groot aantal bezoekers zich in een kleine binnenstad manifesteert tijdens Pride Amsterdam? Van drugsgebruik tot het controleren van tassen, maar ook het verwelkomen van bezoekers en het begeleiden van artiesten: het hoort allemaal bij het vak van beveiliging.


In de eerste aflevering van 'Operatie Beveiliging' is onder andere te zien hoe de beveiligers in actie komen op het jaarlijkse Oktoberfest waar het flink uit de hand loopt door openbare dronkenschap. Weten ze escalatie te voorkomen? Ook hebben de beveiligers hun handen vol aan het vooral jonge publiek van de Nederlandse rapper Ronnie Flex waar de gillende- en flauwvallende meisjes voor onrust zorgen. Wat is de juiste aanpak en weet het beveiligingsteam de rust terug te laten keren?

'Operatie Beveiliging' wordt geproduceerd door POSVIDEO.

'Operatie Beveiliging', wekelijks vanaf donderdag 18 juli om 20.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers