Vernieuwd: 'Hip voor Nop'

dinsdag 4 september 2018

In een gloednieuw seizoen van 'Hip voor Nop', hét meidenprogramma van de Evangelische Omroep, tourt Anne-Mar voor het nieuwe onderdeel 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty' met een rood busje door heel Nederland.

Ze gaat langs bij bekende Nederlanders, influencers en modeliefhebbers om zoveel mogelijk leuke kleding te verzamelen voor een heuse kledingruilparty. En zoals altijd steken Anne-Mar en een stylist elke week twee vriendinnen in het nieuw. Lukt het ze ook dit seizoen om met behulp van oude kleding – helemaal voor nop - compleet nieuwe outfits te maken? En leuk nieuwtje: op 29 augustus wordt de nieuwe huisstijl gelanceerd.


In haar rode busje haalt Anne-Mar dit seizoen zoveel mogelijk kleding op voor de party. Zo gaat ze naar festivals, komt thuis bij BN’ers en pluist ook haar eigen kledingkast uit. Op Kunstbende Festival gaat Anne-Mar kleding ophalen bij onder andere Sterre Koning en modefinalist Sam Zegelink, met zelf ontworpen kleding. Ook gaat ze langs op de set van Brugklas, waar ze veel kleding van de cast meekrijgt, waaronder van May Hollerman, en haalt ze kleding op bij bekende YouTubers Furtjuh en GewoonThomas.

Anne-Mar: 'Ik ga heel Nederland door op zoek naar kleding waar de één misschien op uitgekeken is, terwijl we daar een ander juist heel blij mee kunnen maken! Ik kom bij verschillende BN’ers thuis en zij geven me soms de gaafste items mee! Ik ben heel benieuwd hoe de grote kledingruilparty straks zal zijn.. Ik heb er in ieder geval megaveel zin in!'

Nieuwe huisstijl
Vanaf 29 augustus lanceert Hip voor Nop haar nieuwe huisstijl, met frisse kleuren en nieuwe items én Anne-Mar zingt de nieuwe leader in!

Aflevering 1
Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken.

Aanmelden kledingruilparty
Vanaf 5 september kunnen meiden van 13-15 jaar zich aanmelden voor de kledingruilparty via eo.nl/hipvoornop. Let op: er is beperkte plek!

'Hip Voor Nop', vanaf woensdag 5 september om 17.35 uur op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers