Veronica koopt exclusieve UFC-uitzendrechten in Nederland

maandag 7 januari 2019

UFC en Veronica hebben een exclusief uitzendpartnerschap in Nederland aangekondigd. Dit bestaat uit alle live UFC-evenementen en meer dan 100 uur aan content.

Naast UEFA Champions League voetbal en Glory Kickboxing verrijkt Veronica het sportaanbod op de zender met deze nieuwe samenwerking. Het eerste evenement wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari om 23.00 uur te zien bij Veronica.


UFC, 's werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC heeft twee uitverkochte shows in Nederland georganiseerd en is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in vechtsporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

'Nederland heeft zo'n gepassioneerde schare fans van vechtsporten. We waren daar getuige van toen we in 2016 ons eerste evenement naar Rotterdam brachten', aldus David Shaw, Senior Vice President van UFC, International & Content. 'We hebben een geweldige selectie Nederlandse atleten waarvan er vele tot de beste ter wereld behoren in hun gewichtsklasse. We kijken er naar uit om samen met het team van Veronica verder te bouwen aan UFC.'

Bastiaan van Dalen, hoofd van Veronica TV, zegt: 'UFC is een geweldige aanvulling op ons huidige sportaanbod. We verheugen ons op deze speciale samenwerking.'

Het eerste evenement dat bij Veronica te zien zal zijn, is een supergevecht tussen ‘flyweight’-kampioen en voormalig Olympisch gouden medaillewinnaar Henry Cejudo en ‘bantamgewicht’-kampioen TJ Dillashaw. CEJUDO versus DILLASHAW wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari om 23.00 uur te zien bij Veronica.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers