Veronica lanceert nieuwe Nederlandse realityserie over aanstormende dj's

donderdag 21 september 2017

Op 22 september lanceert Veronica de nieuwe Nederlandse realityserie 'The Next Icons'. Hierin worden de vier ambitieuze dj's The Boy Next Door, Justin Mylo, The Him en Dante Klein gevolgd. Zij willen in de voetsporen treden van de Nederlandse dj's die wereldwijd naam hebben gemaakt.

Alleen de weg naar het succes is met vallen en opstaan. Hoe houden de dj’s zich staande met hun eigen sound, levensstijl en persoonlijke ambitie?


The Boy Next Door – Lex (24 jaar)
De wereld van Lex staat sinds een paar weken op z'n kop, sinds hij de mega hit La Colegiala heeft samen met Jody Bernal. Jarenlang heeft hij naar deze droom toegeleefd. Maar het succes heeft ook een keerzijde, het maakt hem onzeker. Ondanks dat hij al op grote festivals en in clubs staat voelt hij de druk om nu te presteren enorm toenemen en is bang dat het maar tijdelijk is. Gelukkig kan de dj dit kwijt bij zijn beste vriend en tourmanager Berry, die met bijna alle shows meereist.

https://www.youtube.com/channel/UCB2EbI2gyvKAuYMSYiYK8YQ

Justin Mylo – Emilio (21 jaar)
Emilio is goed bevriend met superster Martin Garrix. Ze kennen elkaar al van kleins af aan en ze hebben samen veel muziek gemaakt. Emilio reist als goede vriend altijd mee naar optredens van Martin Garrix over heel de wereld. Maar nu is het tijd om zichzelf ook te laten zien. Emilio draait al in de grootste clubs en op festivals en hij produceert muziek voor verschillende artiesten. Samen met Mesto is hij bezig een eigen studiocomplex te bouwen in Aalsmeer.

https://www.youtube.com/channel/UCCFIVZLyVSZKKWck2H_26kA

The Him – Steven (32 jaar) en Jeroen (30 jaar)
The Him bestaat uit Steven en Jeroen. Beide mannen werkten in de techno scene als dj en feestorganisator, waarbij ze er achter kwamen dat ze allebei een passie hebben voor EDM/Pop muziek. Ze besloten de stap te nemen om EDM-muziek te produceren. Deze muzikale switch bleek een groot succes, want de ene na de andere grote artiest wil met hen samenwerken. De aankomende maanden hebben ze een drukke agenda. Ze starten een eigen merchandise lijn, touren in Amerika, staan op Ibiza in het voorprogramma van Kygo en gaan onder andere een track maken met Jay Hardway.

https://www.youtube.com/channel/UCZMSDJxYTn2n3sZB0jxz8gg

Dante Klein – Max (22 jaar)
Max heeft vorig jaar een van de grootste wereldwijde Spotify-hits gehad met Cheat Codes - Let Me Hold You (Turn Me on) met 300.000.000 streams. Hij staat dit jaar op veel grote festivals en in het voorprogramma van dj Hardwell op Ibiza. Hij vindt vrienden heel belangrijk en is vaak in de uitgaansscene van Amsterdam te vinden of hij support zijn dj-vrienden bij optredens. Daarnaast is Max veel in Los Angeles te vinden waar hij muziek maakt met veel Amerikaanse artiesten en songwriters.

https://www.youtube.com/channel/UCVEeeHrxRj9bEu4ZD6KiWRw

'The Next Icons', vanaf vrijdag 22 september om 22.30 uur bij Veronica.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers