Vier Waddeneilandbewoners zoeken de ware op Net5

vrijdag 4 januari 2013

Het nieuwe jaar begint goed bij Net5 met de introductie van een splinternieuw programma. In 'Eilandgasten op zoek naar de liefde...' gaan vier jonge vrijgezelle eilandbewoners op zoek naar de ware 'van de overkant'.

Een vrouw die het aandurft om alles achter zich te laten voor een bestaan op één van onze Waddeneilanden. 'Eilandgasten op zoek naar de liefde...' is eind maart te zien, maar geïnteresseerde single dames kunnen zich vanaf nu aanmelden via http://www.net5.nl/eilandgasten.

Je zal er maar wonen! Op Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling of Ameland. Wie er geboren wordt, wil er meestal niet meer weg. Er is ook veel voor te zeggen om te blijven: schoonheid, rust en natuur... Maar er kleven natuurlijk ook wel een paar nadelen aan. De liefdesvijver om in te vissen is namelijk niet zo groot en vind maar eens iemand op de wal die de stap wil wagen om zich op een eiland te vestigen.

Net5 helpt vier ruwe bolsters in hun zoektocht naar de ware. Tot nu toe is deze nog niet echt geslaagd, noch op hun eiland, noch daarbuiten. Het is best lastig om iemand te vinden die zich wil aanpassen aan de andere leefomstandigheden en gewoontes op een vrij afgelegen plek. De vrouw van hun dromen zal de oversteek moeten maken, want zij zullen hun eiland nooit verlaten.

Het wordt een zoektocht in de meest romantische arena die je je kunt voorstellen: schilderachtige dorpjes, wuivend helmgras, verlaten stranden…Welke vrouw durft het aan om alles achter zich te laten en haar leven in naam van de liefde te verruilen voor een bestaan in een kleine en hechte gemeenschap op een paar vierkante kilometer?

De vier eilanders
Aant-Durk is 31 jaar en woont op Vlieland. Hij is daar gids en houdt van vissen. De blonde krullenkop is een bekende verschijning op zijn eiland.

De eveneens 31-jarige Sebastiaan is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Hij is kok van beroep en is dol op voetbal.

Roy, 31 jaar, komt van Terschelling en verzorgt rondritten te paard. Hij houdt van gezelligheid, maar is ook graag thuis.

De stoere 39-jarige Johnny woont op Ameland en ziet er jonger uit dan hij is. Hij werkt in het familiehotel samen met zijn ouders en zus. Johnny is sportief en speelt in een band.

Voor meer informatie over de vier mannen, kijk op http://www.net5.nl/eilandgasten.

'Eilandgasten op zoek naar de liefde...' is een productie van Tin Can en eind maart te zien bij Net5.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers