Vijfde (en laatste) seizoen van hitserie 'Penoza' op NPO 3

donderdag 10 augustus 2017

Op 27 augustus start op NPO 3 het vijfde en laatste seizoen van 'Penoza'. De cast van Penoza V bestaat onder andere uit Monic Hendrickx, Loek Peters, Gijs Naber, Raymond Thiry, Sigrid ten Napel, Medina Schuurman, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Olga Zuiderhoek en Hajo Bruins.

Naast de bekende cast is er dit seizoen een aantal nieuwe gezichten, waaronder Sonja Silva.


Anderhalf jaar na de gebeurtenissen gaat ‘t Carmen voor de wind: de Winkel loopt zonder problemen en haar kinderen lijken gelukkig. Carmen denkt eraan om te stoppen en heeft nog maar een paar drugsladingen nodig om haar pensioen, en de toekomst van haar kinderen, veilig te stellen. Maar als er een nieuwe garde zich aandient, harder en onvoorspelbaarder dan ooit, blijkt dat helemaal niet zo makkelijk te gaan. Terwijl Carmen haar positie probeert te verdedigen en een nieuwe liefde toelaat in haar leven, ziet ze dat het met haar kinderen langzaamaan verkeerd gaat. Wat moet ze doen om hen te kunnen redden?

Naast Sonja Silva als Amanda, de nieuwe scharrel van Berry, zijn nieuwe gezichten in 'Penoza V': Axel Daeseleire (als Marcus Vos, de nieuwe liefde van Carmen), Chris Peters (Davy Vos, zoon van Marcus) en Ward Kerremans (Leon, van de 'nieuwe garde').

'Penoza' trekt gemiddeld 1 miljoen kijkers op tv en ook online is de misdaadserie enorm populair, met 270.000 fans voor de Facebookpagina van 'Penoza'. De serie was afgelopen jaar een van de drie genomineerde tv-programma’s voor de Gouden Televizier Ring 2016.

'Penoza V', vanaf zondag 27 augustus om 20.25 uur op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers