Viktor Brand keert terug als presentator bij 'Shownieuws'

vrijdag 24 juli 2015

Viktor Brand keert vanaf vrijdag 4 september terug als vaste presentator van 'Shownieuws'. Viktor trapt die avond om 20.00 uur af met de 'Shownieuws special' die geheel in het teken staat van 'K3 zoekt K3', dat die avond om 20.30 uur van start gaat bij SBS6.

Vervolgens presenteert Viktor iedere vrijdagavond 'Shownieuws'.


Viktor Brand: 'Ik heb veel zin in mijn terugkeer bij 'Shownieuws'. Het is een heerlijk programma en het heeft bij mij nog altijd een speciale plek in mijn hart. Bovendien kan ik het presenteren van 'Shownieuws' goed combineren met de andere programma's die ik momenteel maak bij SBS6.'

John Lukken, Hoofdredacteur van 'Shownieuws': 'Viktor Brand is een van de mensen die 'Shownieuws' in het verleden groot heeft gemaakt. Hij gaat een mooie bijdrage leveren aan het vernieuwde 'Shownieuws', dat de laatste tijd steeds meer kijkers trekt. Viktor zal elke vrijdagavond het weekend inluiden met onze vertrouwde deskundigen.'

'Shownieuws' zit al een tijd aanzienlijk in de lift wat betreft het aantal kijkers. In juni 2015 scoorde het programma gemiddeld 800.000 kijkers, waar het in juni 2014 500.000 kijkers trok. In de maand juli scoort het 'Shownieuws' tot nu gemiddeld ruim een miljoen kijkers op de late avond.

'K3 zoekt K3 '
Rondom de start van de grote najaarsshow van SBS6 'K3 zoekt K3' besteedt 'Shownieuws' veel aandacht aan het programma, met als hoogtepunt de halfuur durende special op de dag van de start, 4 september. Maar liefst 6.081 meisjes meldden zich aan voor de audities voor de show die in Nederland bij SBS6 en in België bij VTM uitgezonden wordt.

'Shownieuws', elke avond om 18.15 uur en 22.50 uur op SBS6.
'K3 zoekt K3', vanaf 4 september om 20.30 uur op SBS6.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers