'Voetbalvrouwen' straks ook in bioscoop te zien

vrijdag 14 augustus 2009

'Voetbalvrouwen', de RTL 4-serie over het wel en wee van de echtgenotes van enkele topvoetballers, krijgt een vervolg op het witte doek. Momenteel wordt naarstig aan een filmscenario gewerkt. 'Voetbalvrouwen Gaan Voor Goud', zou wel eens de filmtitel kunnen worden. Scenarioschrijfster Ingrid van den Heuvel, is druk bezig met het script, meldt producent van het project, NL Film en Televisie.

O


ndanks een nog niet helemaal sluitend financieel plan, zou NL Film de prent tegen volgende zomer al klaar willen hebben. Toeval of niet, maar net dan strijkt ook het hele WK voetbalcircus neer in Zuid-Afrika. Of alle gekende koppen uit de serie ook in de film zullen zitten, is nog niet bekend.

Bron: AD.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers