Volledige line-up 'Muziekfeest van het Jaar' bekend

maandag 27 mei 2019

De derde editie van het 'Muziekfeest van het Jaar', op zaterdag 14 december in de Ziggo Dome, belooft weer één groot feest te worden.

De line-up van dit tv-spektakel, dat wordt uitgezonden op 31 december op NPO 3, is bekend. De crème de la crème van het Hollandse lied is wederom van de partij om hun grootste hits ten gehore te brengen en voor verrassende samenwerkingen te zorgen. Dit alles onder begeleiding van een groot symfonisch orkest. Gastheer van deze oud en nieuw pre-party is natuurlijk Mister Muziekfeest, Jan Smit.


Glennis Grace, Rowwen Hèze, Gerard Joling, Tino Martin, Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Marianne Weber, Spargo, Xander de Buisonjé, Jannes, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk, Django Wagner, Sieneke, Frans Duijts, Jacques Herb, John de Bever, René Karst, René Schuurmans, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse. Zij staan zaterdag 14 december op het podium van de Ziggo Dome om samen het Hollandse lied op grootse wijze te eren.

Het concert en de voorbereidingen hierop zijn zaterdag 14 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op dinsdag 31 december zendt AVROTROS het 'Muziekfeest van het Jaar', een symfonische avond uit op NPO 3.

Voor meer informatie kijk op de website van 'Muziekfeest van het Jaar'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers