Voor fans van 'Het Huis Anubis' wordt het een drukke herfst

woensdag 28 juli 2010

Het beloven drukke maanden te worden voor de nieuwe én voormalige bewoners van de succesvolle mysterie soap 'Het Huis Anubis' van Nickelodeon. Naast een speciale fandag én het uitzenden van de special 'Het Huis Anubis en de Magische Halsketting' op 4 september, staan vanaf 6 september nieuwe spannende afleveringen van de serie 'Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard op stapel'. In de herfstvakantie vindt de première plaats van de tv-film met de voormalige cast en een speciale gastrol voor presentatrice Nicolette van Dam. Het jaar wordt afgesloten met de 'Anubis Theatershow', vanaf 18 december te zien in de Nederlandse theaters.

Op 4 september vindt de Anubis Fandag plaats in Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Kaarten voor deze dag zijn exclusief te winnen bij Nickelodeon. De huidige bewoners zijn aanwezig, er vindt een speciale persconferentie plaats en de aanwezige kinderen kunnen als allereerste kijken naar de special 'Het Huis Anubis en de Magische Halsketting', die later in het weekend ook op Nickelodeon zal worden uitgezonden.


In deze special brengen de vijf bewoners een bezoek aan een museum waar Anastacia een bijzondere halsketting ziet liggen. Door deze magische halsketting komen ze in een mysterie terecht waarbij ze een strijd tussen twee Keltische koningen op moeten lossen.

Nieuwe afleveringen
Vanaf 6 september zijn nieuwe afleveringen te zien van de serie 'Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard'. Langzaam aan komen de vijf bewoners erachter dat ze over wel erg bijzondere gaven beschikken. Wat zijn de plannen van Kai en Arlene? Waarom houdt de vader van Raphael zijn zoon zo in de gaten? Ook gaat de liefde een rol spelen in het huis...

TV film met gastrol Nicolette van Dam
In de herfstvakantie is het zover! De première van de Anubis film met de voormalige bewoners en een speciale gastrol voor Nicolette van Dam. We brengen een bezoek aan 'Het Huis Anubis', drie jaar later. Niets is nog wat het was en de bewoners zijn ieder hun eigen weg gegaan. Nienke studeert geneeskunde en werkt in het ziekenhuis als Appie plotseling binnen wordt gebracht op de EHBO. Ze ontdekt dat hij vervloekt is door een Germaanse Orde.

Er is maar één mogelijkheid om hem te helpen en dat is De Club van de Oude Wilg weer bij elkaar brengen. Het wordt een race tegen de klok om Appie te redden, maar nog meer een strijd om de oude vriendschap. Kan de lokroep naar avontuur De Club weer bij elkaar brengen? Kunnen de oude bewoners hun eigen verschillen en geschillen aan de kant schuiven?

Nicolette van Dam speelt de rol van de vriendin van Appie, Belona. Het zou wel eens zo kunnen zijn dat Amber helemaal niet zo blij met haar is. Is Belona wel wie ze zegt dat ze is?

Theatershow: 'Het Huis Anubis en het Mysterie van het Verborgen Symbool'
Vanaf 18 december zijn de bewoners uit de serie 'Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard' voor het eerst 'live' te zien in de Nederlandse theaters. Zullen Sterre, Pim, Anastacia, Marcel en Raphael er in slagen, om samen met de zaal, één van de best bewaarde mysteries vanuit de tijd van het Keltische Rijk te ontcijferen?

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers