Voorlopig geen plaats meer voor Imanuelle Grives op set van 'Spangas'

woensdag 31 juli 2019

Nog meer tegenslag voor actrice Imanuelle Grives. Nadat ze betrapt was op drugsbezit op Tomorrowland, hebben de makers van de jeugdserie 'Spangas' haar voorlopig uit de reeks geschreven. Dat schrijft het AD.

Grives werd op het festival Tomorrowland met een hoeveelheid drugs betrapt die volgens de politie onmogelijk enkel voor eigen gebruik bedoeld kon zijn. Naar eigen zeggen kaderde het drugsbezit in de voorbereiding van een nieuwe tv-rol, maar de raadkamer van Antwerpen dacht daar anders over. Voor de makers van 'Spangas' was dit reden genoeg om de samenwerking voorlopig stop te zetten. 'Haar rol als gymlerares wordt aangepast. Voorlopig krijgt ze een nieuwe verhaallijn', aldus de makers van de serie bij KRO-NRCV.


Ondertussen blijft de actrice nog voor minstens vier weken in de cel. Ze gaat niet in beroep tegen haar aanhouding, zo laat ze via haar management weten.

Bron: ad.nl


Lees ook:
Met drugs betrapte actrice 'bereidde nieuwe rol voor'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers