Vrijdag start nieuw seizoen 'De Alarmcentrale - Gestrand in het Buitenland'

donderdag 30 augustus 2018

Vanaf vrijdag 31 augustus start het nieuwe seizoen van 'De Alarmcentrale - Gestrand in het Buitenland' bij SBS6. Nederlanders komen tijdens hun welverdiende vakantie nogal eens in de problemen door autopech.

André van der Toorn reist deze zomer af naar Frankrijk en Italië. Hij rijdt mee met de Nederlandse hulpverleners die alles op alles zetten om deze pechvogels te helpen.


In de eerste aflevering is te zien hoe de familie Kuipers is gestrand op 100 kilometer voor hun bestemming aan de Zuid-Franse Côte d’Azur. De auto heeft zo veel kuren dat ze de vakantiereis niet meer durven te vervolgen. Buurmannen Jos en Michel uit Leimuiden hebben een hele stoere Amerikaanse oldtimer speciaal opgeknapt voor de vakantie. Maar de reis naar Zuid-Frankrijk bleek te veel gevraagd. De wagen heeft geen vermogen meer en de Franse garages hebben geen idee wat ze ermee aan moeten. En het wordt buffelen voor de wegenwachten als het kwik rondom het Italiaanse Gardameer boven de 40 graden uitstijgt.

'De Alarmcentrale - Gestrand in het Buitenland' wordt geproduceerd door TIN CAN.

'De Alarmcentrale - Gestrand in het Buitenland', wekelijks vanaf vrijdag 31 augustus om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hŁgelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers