Vrolijk afscheid van Tien met 'De Laatste Show'

maandag 13 augustus 2007

Televisiezender Tien neemt aanstaande vrijdag 17 augustus om 20.30 uur afscheid van de kijker met 'De Laatste Show'. Daarin nemen Albert Verlinde en Daphne Bunskoek met zes Tien-presentatoren afscheid van een gedurfde zender.

L


ive vanuit 'De Gouden Kooi' blikken zij terug op twee bewogen jaren én kijken vooruit naar het komende televisieseizoen, als vele Tien-programma's en presentatoren hun weg zullen vinden op een van de RTL zenders. Bovendien speelt Jack Spijkerman een uiterst bijzondere editie van 'De Kop van Jut'.

Bekende Tien-gezichten Linda de Mol, Gordon, Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Humberto Tan en Jack Spijkerman blikken terug op twee bewogen jaren Talpa en Tien. Wat waren de hoogtepunten, successen en missers? Gezamenlijk maken zij de balans op, waarbij ook de minder geslaagde programma's niet uit de weg gegaan zullen worden.

Ook de controverse rondom het Tien-programma 'De Gouden Kooi' passeert nog één keer de revue, evenals de manier waarop de zender verslag deed van het voetbal. En hoe heeft iedereen het eigenlijk persoonlijk ervaren? Hoogte- en dieptepunten van twee jaar Talpa en Tien komen in sneltreinvaart voorbij en worden voorzien van commentaar door bekende én onbekende Nederlanders.

'De Laatste Show', vrijdag 17 augustus om 20.30 op Tien.

DOSSIER: RTL Nederland neemt Tien over

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers