'Waar is de Mol?' verhuist vanaf september naar SBS 6

maandag 1 augustus 2011

Het vijfde seizoen van 'Waar is de Mol?' is vanaf 5 september bij SBS 6 te zien. 'Waar is de Mol?' is op Veronica uitgegroeid tot een succesvol programma voor een breed publiek en daarom is de overstap naar de familiezender een logische volgende stap. In het jubileumseizoen maakt Johnny de Mol verre reizen met grote namen als Paul de Leeuw, Johan Derksen en Katja Römer-Schuurman. SBS 6 trapt op 5 september om 21.30 uur af met de reis van Johnny de Mol en Irene Moors naar New York voor 'Waar is de Mol?'.

Indrukwekkend jubileumseizoen
Na vier succesvolle seizoenen bij Veronica zijn Johnny de Mol en zijn bekende reisgenoten komend televisieseizoen bij SBS 6 te zien. Ad interim Zendermanager SBS 6 Remko Terlouw is blij met de nieuwe aanwinst van de zender. “Dit programma is uitgegroeid tot een sterke titel die een breed publiek aanspreekt en past daarom perfect bij onze zender. Dit jubileumseizoen belooft groots te worden met aansprekende namen, openhartige interviews en prachtige reizen.” In de eerste aflevering reist Johnny de Mol met Irene Moors af naar New York. Irene, die al twintig jaar in het entertainmentvak zit, bezocht nooit eerder deze bakermat van de showbizz.


Goed jaar voor Veronica
Onlangs verhuisde al het voetbal van SBS 6 naar Veronica. Veronica beleeft een goed jaar en manifesteert zich met voetbal, sterke crimeseries, sitcoms en films bij de mannelijke kijker. In de toekomstige programmering zal Nederlands product dat nauw aansluit op het profiel van de mannenzender weer een rol gaan spelen.

SBS 6 lanceert op 5 september een volledig nieuwe maandagavond. Voorafgaand aan 'Waar is de Mol?' zal om 20.30 uur een nieuw Nederlands programma te zien zijn. Omwille van het productieproces worden details hierover in een later stadium prijsgegeven. Nieuwe afleveringen van De Smaakpolitie schuiven op naar later dit najaar.

'Waar is de Mol?', vanaf 5 september om 21.30 uur bij SBS 6

DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier
SBS6

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers