'Wandelende livestream' van Haagse verslaggevers Floor Bremer en Frits Wester bij Vierdaagse

woensdag 13 juni 2018

Politiek verslaggevers Frits Wester en Floor Bremer van RTL Nieuws verruilen op 17 juli de Haagse wandelgangen voor de paden van de Nijmeegse Vierdaagse. Tijdens deze vier dagen zijn ze continu te volgen als 'wandelende livestream'.

Hierbij praten ze met andere wandelaars over hoe zij aankijken tegen de politiek, hoe dit hun eigen leven raakt en wat zouden ze willen veranderen. Ook zullen ze elke dag een paar uur vergezeld worden door een politicus van een van de vier regeringspartijen.


Floor Bremer is een fanatiek wandelaar en loopt de Vierdaagse straks voor de vierde keer. Voor Frits Wester wordt het zijn eerste Vierdaagse: 'Best een uitdaging, maar wie A zegt moet ook B zeggen', aldus Frits die de afgelopen weken volop in training is gegaan.

Elke stap die het tweetal zet zal live te zien zijn via de doorlopende livestream op rtlnieuws.nl. Daarnaast zullen ze te zien zijn in tv-uitzendingen van RTL Nieuws en elke ochtend live in 'RTL Ontbijtnieuws'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers