'Wie Trouwt Mijn Zoon?' komend najaar bij RTL 4

dinsdag 29 maart 2011

Je bent een niet onaantrekkelijke man van tussen de 25 en 40 jaar oud, hebt een leuke baan en alle tijd om vooral te doen wat je zelf leuk vindt. Dus waarom zou je het ouderlijk huis verlaten? Buiten de deur krijg je genoeg aandacht van de andere sekse maar je moeder blijft de beste. Alleen je moeder vindt dat het nu wel eens tijd wordt voor een leuke vriendin.

Het nieuwe RTL 4-programma 'Wie Trouwt Mijn Zoon?' gaat deze moeders hierbij helpen. Ze kunnen hun thuiswonende zoons aanmelden via http://www.rtl.nl/wietrouwtmijnzoon en gezamenlijk wordt een zoektocht ingezet vol aantrekkelijke dates en trips. In 2010 was 'Wie Trouwt Mijn Zoon?' het grote tv-succes in Frankrijk. Het veelbesproken en –bekeken programma van TF1 trok gemiddeld een marktaandeel van zo’n 45 procent.


Komend najaar is 'Wie Trouwt Mijn Zoon?' in Nederland te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2011: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers