Wie weerstaat de verleiding op 'Temptation Island'? - VIDEO

woensdag 18 januari 2017

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de ingrediŽnten van 'Temptation Island'. In de realityshow, die vanaf donderdag 2 februari te zien is bij RTL 5, testen koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te omringen met schaars geklede singles.

De presentatie van het programma is ook dit seizoen weer in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Rick: 'Dit is echt het heftigste seizoen van 'Temptation Island' dat ik heb meegemaakt. Ik kan verklappen dat het goed fout gaat.'

Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand worden twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels elf dagen lang van elkaar gescheiden. Omringd door acht knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Tijdens hun verblijf hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.

De koppels
De Nederlandse Niels (26) en Rosanna (24) hebben ruim twee jaar een serieuze relatie en wonen sinds acht maanden samen. Ze krijgen beide veel aandacht tijdens het stappen, maar kunnen de verleiding tot nu toe goed weerstaan. Lukt dat ze ook als ze niet bij elkaar in de buurt zijn? Ze vertrouwen elkaar voor de volle 100% maar gooien de verleidelijke vrijgezellen roet in het eten? Het vertrouwen bij de andere stellen is wat minder sterk.

De Vlaamse stewardess Lize (23) viel een jaar geleden voor Jeffersons exotische uiterlijk en zijn mannelijke charmes. Lizes blauwe ogen, haar mooie lichaam en vooral haar handen en turquoise nagellak konden Jefferson (21) overtuigen. Hij is een echte flirt en heeft Lize al eens voor haar neus bedrogen. Lize acht de kans groot dat Jefferson haar ook op 'Temptation Island' zal bedriegen, maar Jefferson wil Lize niet kwijt en zal er alles aan doen om het vertrouwen te herstellen.

Ook de Nederlandse Merijn (24) heeft zijn vriendin Lisa (21) iets te bewijzen. Zij zijn ruim anderhalf jaar samen en hadden een fantastische relatie. Tot het een half jaar geleden flink mis ging en Lisa er achter kwam dat hij contact had met andere vrouwen. Sinds die tijd laat Lisa haar vriend geen moment alleen. Merijn krijgt het hier Spaans benauwd van en vindt dat ze momenteel geen gezonde relatie hebben. Het stel doet mee aan het programma om er achter te komen of het nog zin heeft om de relatie door te zetten.

De Vlaamse Jolien (23) en Herbert (22) zijn al zes jaar samen. Na twee fijne jaren kwam het Braziliaanse libido van Herbert boven. Hij bedroog Jolien, zij kwam erachter en liet hem duidelijk merken dat ze dit niet aanvaardde door hem te straffen met een uitgaansverbod. Herbert wil aan Jolien bewijzen dat hij trouw kan blijven, ook al is dat in het verleden anders geweest. Als de Braziliaan zijn warme bloed in toom kan houden, wil Jolien graag aan kinderen beginnen. Kan Herbert zichzelf in bedwang houden en wordt er ook dit jaar een 'Temptation'-baby geboren?

De koppels stellen zich hier voor:


De vrijgezellen
De vrijgezellen laten er echter geen gras over groeien en doen er alles aan om de relaties van de koppels op de proef te stellen. Zo daagt de gespierde vrijgezel Alex (25) Niels uit: 'Ik zal er niet omheen draaien, ik ga vieze dingen doen met je meisje.' Slaat de vertwijfeling toe bij Niels of blijft hij sterk? De langharige vrijgezel Ken heeft een andere aanpak en probeert de dames te verleiden met zijn gitaarspel. Hij heeft een zwak voor vrouwen die Vlaams spreken en richt zijn pijlen vooral op Lize. Maar ook de vrouwelijke vrijgezellen hebben hun strijdplan klaar. De 22-jarige Pommeline zet alles op alles om Merijn te verleiden. Zijn vriendin Lisa is er van overtuigd dat zij niet zijn type is, maar denkt Merijn er ook zo over? Herbert heeft na zijn misstap een totaal uitgaansverbod van Jolien gekregen. Hij weet dan ook niet wat hem overkomt in Thailand. En daar maken de vrijgezelle dames gewillig gebruik van.

'Temptation Island' wordt geproduceerd door Warner Bros in samenwerking met VIJF.

'Temptation Island', vanaf 2 februari om 20.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers