Winkeldieven en geweldplegers ontmaskerd in 'Betrapt!'

zaterdag 25 mei 2019
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2019

Daders van inbraak, diefstal, geweld of vandalisme worden steeds vaker vastgelegd door beveiligingscamera's. In het nieuwe programma 'Betrapt!' zie je slachtoffers die in het bezit zijn van camerabeelden van het misdrijf.

Ondanks dit keiharde bewijs, kan de politie deze mensen om verschillende redenen niet helpen. Daarom proberen misdaadverslaggevers Thijs Zeeman en Jens Olde Kalter samen met de gedupeerden om de daders op te sporen. Krijgen de slachtoffers gerechtigheid? 'Betrapt!' is vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur te zien bij SBS6.


Van bestolen winkeliers tot slachtoffers van oplichting, vaak zijn het de kleine zaken die groot leed veroorzaken. Zeker als de politie niet kan of wil helpen. In 'Betrapt!' pakken Thijs en Jens het onrecht aan, door camerabeelden waarop de dader te zien is te onderzoeken. Wat was de locatie van de misdaad? Kunnen we afleiden waar de dader woont of werkt? Of herkennen mensen uit de omgeving toevallig iets of iemand? Met het beschikbare beeldmateriaal gaat het team van 'Betrapt!' aan de slag om de schuldige te identificeren.

In elke aflevering staan drie slachtoffers van misdrijf centraal. Eén van deze slachtoffers is een jonge vrouw die seksueel belaagd wordt door iemand die haar perverse brieven bezorgt. De dader doet oneerbare voorstellen en bedreigt en chanteert de vrouw. Wie is hij? Het slachtoffer is ten einde raad en wil een einde maken aan deze onhoudbare situatie. Wanneer de schuldige op camerabeeld verschijnt, gaat het onderzoek van start. Lukt het de misdaadverslaggevers en het slachtoffer om de dader te confronteren en tot een oplossing te komen?

'Betrapt!' is geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Betrapt!', vanaf zondag 26 mei om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers