Winston Gerschtanowitz test mensenkennis van BN'ers

maandag 28 augustus 2017

'Mensenkennis' is het nieuwe programma van presentator Winston Gerschtanowitz. In deze gevarieerde en humoristische spelshow wordt de mensenkennis getest van bekende Nederlanders.

Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Sociale dilemma's, psychologische experimenten, grappige candidfilmpjes, wonderlijke interviews en confrontaties op straat en illustere gasten in de studio.


Wanneer grijpen omstanders in als een vader zijn zoon in het openbaar afblaft. Ben je bereid om mee te liegen met een overspelige echtgenoot? Wat doe je als een volstrekt vreemde vraagt of hij even bij je onder de douche mag? Geef je een puber van 13 jaar een vuurtje voor een sigaret? Wie is de echte klassieke zangeres en zijn kleuters bereid om hun lievelings-kado af te staan aan een klasgenootje?

Deze en talloze andere dilemma’s worden voorgelegd aan de bekende Nederlanders. O.a. Irene Moors, Richard Groenendijk, Nick Schilder, Timor Steffens en Ellen Hoog gaan met elkaar de strijd aan. Aan hen de uitdagende taak om aan te tonen over hoeveel mensenkennis zij beschikken. Iedere week gaan andere BN-ers in de studio met elkaar de strijd aan voor de titel van beste 'mensenkenner' van Nederland.

'Mensenkennis' wordt geproduceerd door Talpa.

'Mensenkennis', vanaf dinsdag 29 augustus om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers