'Woef!', vanavond nieuw bij Talpa

dinsdag 29 augustus 2006

In 'Woef' draait het allemaal om de trouwe viervoeter n de relatie met zijn bekende baasje. Vijf BN'ers en hun honden worden getraind door twee kynologen met als uiteindelijke vraag: wie is de leukste BN'er met de ng leukere hond?!

O


nder leiding van Bridget Maasland gaan de BN'ers en hun hond(en) de strijd met elkaar aan. In acht afleveringen transformeren de honden van blaffende bluffertjes naar slimme Topdogs, die de commando's van hun baasje moeiteloos opvolgen. Althans, dat is de bedoeling....

Training
De cursisten krijgen elke week een trainingsopdracht waarmee ze gezamenlijk n alleen aan de slag gaan. Aan het eind van de week blijkt of de honden hard gestudeerd hebben en hun opdrachten feilloos kunnen uitvoeren, f dat ze gespijbeld hebben en er een zooitje van maken. Het resultaat wordt beoordeeld door een jury bestaande uit de twee kynologen en een gastjurylid.

Deskundigen
De opdrachten zijn bepaald niet makkelijk en de honden/baasjes kunnen af en toe best wel wat steun en hulp gebruiken.

Daarvoor kunnen ze terecht bij een team van specialisten, zoals bijvoorbeeld een mental (dog) coach en een hondenpsycholoog; want is de hond wel happy met de manier waarop zijn baasje met hem traint? En wie is er eigenlijk de baas?

Style!
Spiritueel en emotioneel wordt er dus prima voor de beestjes gezorgd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. En daarvoor kunnen de cursisten terecht bij een stylist die het grootste vuilnisbakkenbeest nog kan omtoveren in een viervoeter met glam-appeal!

'Woef, hoe word ik een beroemde hond', vanaf vanavond, iedere dinsdag om 20.30 uur bij Talpa.

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers