Woonraadsels in 'Wie Woont Waar?'

maandag 30 september 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Is iemand die een brandschoon huis heeft ook altijd een keurig type? En is de eigenaar van een uitgezakte bank altijd een nonchalant figuur? Oftewel; wat zegt een huis over iemands persoonlijkheid?

Dat wordt onderzocht in het nieuwe programma 'Wie Woont Waar?'. Elke aflevering gaan vier volslagen vreemden bij elkaar op bezoek. Het enige wat ze van elkaar weten is de naam en het beroep. Verder is het aan hen om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Een goede dosis intuïtie en mensenkennis is nodig om de huizen te matchen met de juiste kandidaten!

Om het extra moeilijk te maken is het aan de vier kandidaten om de concurrentie op het verkeerde been te zetten. Bijvoorbeeld doordat de dierenvriend doet alsof hij allergisch is voor katten, de hippie zichzelf in een chique jurkje hijst en de eeuwige vrijgezel met een trouwring rondloopt. Wie weet zijn medespelers volledig om de tuin te leiden en is totaal niet te matchen met zijn eigen woning? Om het lastig te maken wordt er een vijfde huis toegevoegd dat bij géén van de kandidaten hoort.

Diegene die aan het einde van de aflevering de meeste kandidaten aan de juiste huizen heeft weten te koppelen is de gelukkige winnaar en gaat naar huis met €5000,-!

'Wie Woont Waar?' is geproduceerd door Blue Circle en is vanaf dinsdag 1 oktober wekelijks te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers