'Z DOC: De Benno Tapes' woensdag 9 maart bij RTL Z

dinsdag 8 maart 2016

RTL Z zendt op woensdag 9 maart om 20.30 uur de spraakmakende documentaire 'Z Doc: De Benno Tapes' uit. Dit is een docu over pedoseksueel Benno L.

Hierin is een greep uit zijn leven te zien, na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis. Met welke instanties kreeg hij te maken en hoe gaan die instanties met iemand als Benno L. om: iemand die zijn straf heeft uitgezeten en weer een plaats in de samenleving gaat innemen. 'De Benno Tapes', geproduceerd door Van Osch Films, bevat onder andere beelden uit de media en opnames gemaakt door Benno L. zelf, na zijn vrijlating. Daarnaast is de documentaire genomineerd voor een NL-Award 2016, op 16 maart is de uitreiking.


Elke werkdag zendt RTL Z een documentaire uit met 'Z Doc'. Hierin komt een breed pallet aan onderwerpen aan bod binnen de thema's van RTL Z, zoals ondernemen, luxe, geld, reizen, auto's, bijzondere bedrijven, persoonlijkheden en maatschappelijke dilemma's.

'Z DOC: De Benno Tapes', woensdag 9 maart om 20.30 uur bij RTL Z.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers