Zomercliff 'GTST': wie blijft in Meerdijk?

donderdag 27 juni 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Op vrijdag 5 juli is de laatste 'GTST'-aflevering van het seizoen te zien bij RTL 4. In de zomercliff-aflevering doet Janine een schokkende ontdekking. Voordat het nieuwe seizoen in september start kunnen insta loving fans vanaf maandag 12 augustus hun hart ophalen aan 'GTST Stories: Hartsvriendinnen?'.

Dit is de tweede keer dat 'GTST' een exclusief verhaal beschikbaar stelt voor Instagram Stories.

Zomercliff 2019
De zomercliff-aflevering op vrijdag 5 juli staat traditiegetrouw bol van spannende wendingen en liefdesverklaringen. Nina staat een enorme verrassing te wachten, Janine heeft een onaangename confrontatie en wanneer iemand plotseling instort en het bewustzijn verliest ontstaat er paniek in Meerdijk. Wat is er gebeurd? Ook is te zien hoe Amir en Sjors plannen maken voor een romantisch avondje uit. Maar wanneer de pieper van Amir afgaat vanwege een ernstig verkeersongeluk, moet hij direct weg. Twee Meerdijkers moeten vechten voor hun leven. Het is dus de vraag welke personages de kijker volgend seizoen terugziet.

'GTST Stories' presenteert 'Hartsvriendinnen?'
In het nieuwe insta-verhaal is in drie weken het verhaal van Nina en Puck te zien. Puck Odolphy (Annefleur van den Berg) duikt opeens op in het leven van Nina Sanders (Marly van der Velden). Het liefst wil ze ook een leven leiden zoals Nina, ze doet er dan ook alles aan om indruk op haar te maken. De geschiedenis van de vriendinnen is in een uitgebreid verhaal te lezen in het GTST Magazine dat vanaf donderdag 4 juli in de winkels ligt. Net als bij de eerste 'GTST Stories' met Valentijn Sanders (Vincent Visser), zal ook dit keer de hoofdrolspeler aan het einde van het verhaal meekomen naar Meerdijk.

Het succes van 'GTST Stories'
RTL en EndemolShine Nederland waren de eerste die voor een dramaserie een verhaal hebben ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories. De eerste 'GTST Stories' was een enorm succes, het aantal kijkersvan 'GTST Stories' steeg met maar liefst 51%.In totaal waren er 14 miljoen impressies van 'GTST Stories: Valentijns Vlucht'. Het aantal Instagramvolgers van 'GTST' steeg met maar liefst 25.000 fans in twee weken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers