Bart De Wever trapt de NRJ City Take Over af

zondag 6 oktober 2019

Vanaf maandag 7 oktober trekt NRJ erop uit. Zeven weken lang palmt de radiozender zeven Vlaamse steden in: Antwerpen, Hasselt, Brugge, Mechelen, Kortrijk, Gent en Leuven.

NRJ richt zich op actieve mensen die graag in de stad wonen. Daarom gaat de radiozender er alles aan doen om de stedelingen (iedereen die er woont, werkt of op bezoek komt) in de watten te leggen. Dat doet NRJ o.a. met een digitale NRJ City Guide, gratis filmavonden en elke donderdag met een unieke NRJ CAR-AOKE op de beats van de laatste, nieuwe hits. NRJ wagens brengen je dan doorheen de stad, op voorwaarde dat je blijft zingen. De week wordt telkens afgesloten met een NRJ Party.

Bart De Wever geeft de aftrap
De NRJ City Take Over start op 7 oktober in Antwerpen en burgemeester Bart De Wever geeft de aftrap. Ochtendshow-DJ’s Kim Muylaert & Michaël Joossens leggen hem op de rooster met de 'Hoe-Goed-Ken-Jij-Antwerpen Quiz': ze testen zijn Antwerpse muziekkennis, vragen naar zijn favoriete Antwerpse plekjes, halen zijn 'akkefietje' met de Antwerpse zangeres Laura Tesoro aan en geven samen met hem het officiële startschot van de NRJ City Take Over. Elke week zal de burgemeester van dienst de NRJ festiviteiten in zijn of haar stad in gang duwen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers