Bijna 10.000 bezoekers op Sunset Concert Bazart - VIDEO

maandag 20 augustus 2018

Er was geen zon, maar wel veel warmte op het Q-Beach House deze maandagavond. De mannen van Bazart stonden afgelopen weekend nog op de mainstage van Pukkelpop en zakten 20 augustus af naar Oostende voor een Sunset Concert. Frontman Mathieu Terryn en co zorgden voor heel wat sfeer.

Bijna 10.000 fans kwamen naar het strand. Bazart stak van wal met ‘Nacht’ en ze brachten ook hun nieuwe single ‘Grip (omarm me)’. Afsluiten deden ze met hun monsterhit ‘Goud’.


En van monsterhits gesproken: Mathieu, Simon en Oliver beleven al 2 jaar het ene succes na het andere. Een duizelingwekkend snelle klim, waarvan het verhaal in september te zien is bij VTM. Dat maakte Bazart eerder op de avond voor hun Sunset Concert zelf bekend bij Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. In hun allereerste rockumentary 'Bazart – Het Begin Voorbij' geeft de groep een exclusieve inkijk in hun meest cruciale momenten op muzikaal én persoonlijk vlak.

De aankondiging zie je hier:


Wie er niet bij kon zijn of het Sunset Concert van Bazart nog eens wil herbeleven, kan op vrijdag 31 augustus afstemmen op Q2 waar het optreden rond middernacht zal uitgezonden worden.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers